Vrachtwagenparking + 3,5T aan begraafplaats Tervant tijdelijk moeilijk bereikbaar

Vrachtwagenparking + 3,5T aan begraafplaats Tervant tijdelijk moeilijk bereikbaar

Vandaag zijn de werken in de Scheepvaartstraat van start gegaan. De firma Willemen Infra voert deze wegeniswerken uit. Die werken gebeuren naar aanleiding van het verhogen van de bruggen over het Albertkanaal. Ook de brug van Tervant wordt verhoogd. De werken in de Scheepvaartstraat zijn ter voorbereiding op deze toekomstige werken aan de brug. De vermoedelijke einddatum van de wegeniswerken in de Scheepvaartstraat is vastgelegd op 10 juli.

Schepen van Verkeer Jean Vanhees vertelt: “Tijdens de werkzaamheden in de Scheepvaartstraat, die plaatsvinden van 22 juni tot 10 juli, zal de vrachtwagenparking gelegen aan de begraafplaats van Tervant tijdelijk moeilijk bereikbaar zijn. We vragen dan ook aan de vrachtwagenbestuurders die gebruik maken van deze parking om alternatieve opties te bekijken. We erkennen dat dit voor de gebruikers van deze parking enkele ongemakken kan veroorzaken. Toch hopen we op uw begrip te mogen rekenen.”

In Beringen kunnen Beringse vrachtwagenbestuurders gebruik maken van de parkeerplaatsen voorzien voor voertuigen + 3,5T. In Beringen-centrum kunnen ze terecht op de Hasseltsesteenweg (N72a) en de Lochtemanweg. In Beverlo zijn er enkele plaatsen voorzien op de hoek van de Koolmijnlaan en de 12-Meilaan, de Reservorenstraat en de pijpenkop in de Eygenweg. Wie in Koersel zijn vrachtwagen wil parkeren kan op de Koerselsesteenweg (N772) ter hoogte van de Molendijk terecht. Tot slot zijn er in Paal nog twee parkings voor voertuigen + 3,5 T beschikbaar. Dit op de Diestersesteenweg (N29) en de uitwijkhavens langs de Industrieweg.


Meer nieuws

Uitgelicht