• Lezing Weleda lichaamsverzorging: puur natuur, net als jij

  dinsdag 26 september
  Onderstreep je natuurlijke schoonheid met Weleda producten, puur natuurlijke ingrediënten, zonder synthetische toevoegingen. Ontdek jouw huidtype en jouw specifieke verzorgingsbehoeften tijdens de lezing op 26/09/2017.
 • kom bloed geven

  dinsdag 26 september
 • Garageverkoop Beverlo-Korspel

  zondag 24 september » maandag 25 september
  24/9, van 10-17 u. Meer dan 100 deelnemers, lijst te verkrijgen via garageverkoopgezinsbondbeverlo@gmail.com, of in de Kardijk, burg. Heymansplein op 24/9, vanaf 10.00u.
 • Kermis

  zaterdag 23 september » dinsdag 26 september
 • Infrax Bouwteam voor verbouwers Beringen

  zaterdag 23 september » zaterdag 30 september
  Wil je op twee zaterdagen je verbouwproject beter en milieuvriendelijker leren organiseren? Het BouwTeam garandeert je een praktische kijk op isolatie, ventilatie, verwarming, zonne-energie, waterbesparing en gezonde materialen.
 • Leren werken met een Ipad (Apple)

  dinsdag 19 september » donderdag 28 september
  I-pads verkopen tegenwoordig als zoete broodjes maar zonder muis en toetsenbord is het toch wel heel anders dan een pc. Maar, eens je het gewoon bent is het heel handig; zo kan je makkelijk even de e-mails nakijken tijdens de reclames op TV. Heel nuttig zijn ook de Apps die je zelf kunt downloaden en installeren. Velen zijn gratis maar soms moet je er ook voor betalen. Deelname kost 10 euro ...
 • Inktvisjes haken

  woensdag 13 september » woensdag 27 september
  Tijdens deze namiddag wordt er gehaakt voor het project ‘Kleine inktvisjes’. Voor dit project haken en breien we inktvisjes voor couveusekindjes. Heb je zin om voor het goede doel te haken of breien en dit in leuk gezelschap, kom dan zeker eens een kijkje nemen. Meebrengen: haaknaald 2 à 2,5.
 • leren werken met een tablet (geen Apple)

  donderdag 14 september » donderdag 05 oktober
  Tablets verkopen tegenwoordig als zoete broodjes maar zonder muis en toetsenbord is het toch wel heel anders dan een pc. Maar, eens je het gewoon bent is het heel handig; zo kan je makkelijk even de e-mails nakijken, de krant lezen, surfen, … Heel nuttig zijn ook de Apps die je zelf kunt downloaden en installeren. Velen zijn gratis maar soms moet je er ook voor betalen. Deelname kost 10 euro ...
 • Workshop Naaien

  maandag 04 september » maandag 25 september
  Zin om een rokje, kleedje, jasje, … te maken of allerhande herstellingen uit te voeren (bv broek korter maken,...)? Maar geen tijd om een lange opleiding te volgen? In deze 4 lessen kan je onder begeleiding naaien. Meebrengen: Schaar, lat, potlood, gom, lintmeter, spelden, naainaald, stof, naaimachine.
 • Taekwondo voor kinderen van 3 tot 6 jaar

  dinsdag 05 september » woensdag 27 september
  Tijdens de maand september mag iedereen 4 gratis Taekwondo-lessen komen volgen bij Taekwondo Dongji. Wij beschikken over een Kids-groep waar de kids van 3 tot 6 jaar onder begeleiding van een gediplomeerd taekwondo-leraar op een speelsere manier de beginselen van deze Koreaanse gevechtssport aangeleerd krijgen. Voor meer info zie onze website https://taekwondodongjiberingen.jimdo.com/ 7 GOEDE ...

Uitgelicht